onsdag 14 april 2021

Kontakt

Shopen Sjöbo: 046-63135

Shopen Österlen: 0414-482554

 

Andreas mobil: 070-2092441

 

När vi har stängt når ni oss lättast via mail till info@wistrandgolf.se

 
 

Custom Fitting

Boka tid för en custom fitting och få reda på vilka klubbor som är optimala för dig! Vi gör custom fitting med Cobra, Titleist, Ping och Callaway klubbor!

Vad är custom fitting?
  En custom fitting är ett test för att skräddarsy en klubba efter just dina förutsättningar. Man tar hänsyn till spelarens fysiska förutsättningar, teknik och önskemål om hur han/hon vill slå bollen. På en golfklubba finns det flera olika variabler som man kan förändra, exempelvis längd, skaft, lie och grepp. Vid en custom fitting kan det även visa sig att klubborna du har är optimala för dig eller att man bara behöver ändra något på dem för att de ska passa perfekt. Så en custom fitting resulterar inte alltid i nya klubbor men då får du istället ett bevis på att du har rätt utrustning.
   
  Att göra en custom fitting
  Vid en utprovning tar vi hjälp av flightscope för att se vilka egenskaper dina slag har. Du får prova en mängd olika klubbor med olika specifikationer för att se vilken sorts klubbor som genererar bäst slag. Det är även viktigt att gå igenom vilka klubbor du behöver, hur många wedgar behöver du, slår du bra med järn 4:an och järn 3:an eller föredrar du hybrider, hur många träklubbor behöver du? Allt detta diskuterar vi så du får ett komplett set och så att du har klubbor som passar vid varje tillfälle.
   
  Beställning av custom set
  Vi skickar dina specifikationer till leverantören och klubborna tillverkas i fabriken. Leveranstiden på ett custom set ligger på ca 2 veckor. Dina specifikationer sparas både hos oss och hos leverantören så om du behöver komplettera setet eller reparera någon klubba så får du samma egenskaper.
   
  Putters
  Vi provar även ut din putter så du får rätt längd, lie och greppstorlek på din putter!

Priser »

alt 

 

alt

 

 

alt